top of page

Verhuur

Verhuur

Onze lokalen huren?

Ben je als jeugdbeweging of organisatie op zoek naar een leuke weekendplaats? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres! Sinds februari 2016 verhuren wij onze nieuwe, gerenoveerde lokalen.

We verhuren onze lokalen enkel aan groepen die op verplaatsing gaan met hun leden (kinderen/jongeren). We verhuren dus niet aan leidingsploegen.

Lees zeker ons huishoudelijk reglement.

Voor de lokalen te huren kan je altijd een mailtje sturen naar verhuursjb@outlook.com

Gebouw en voorziening

Als huurder heb je beschikking tot 5 ruime lokalen, een goed uitgeruste keuken (wij beschikken over borden, bestek en kookpotten om te koken voor +/- 30 man), 5 toiletten, een terras en een plein voor activiteiten buiten.

In de buurt

Op 200m van onze lokalen ligt het domein Claeys-Bouüaert, een groot park met speeltuinen, voetbalterreinen, open velden en een speelbos. Ideaal voor al je activiteiten.

In Mariakerke zijn er verschillende supermarkten voor al je inkopen. Ook zijn er verschillende bakkers, slagers en enkele frituren enz. 

Welkom!

Om te boeken of voor meer informatie met betrekking tot het huren van onze lokalen kun je mailen naar: verhuursjb@outlook.com

Lees hier alvast ons huishoudelijk reglement.

IMG_8746.JPG
IMG_8747.JPG
Plein 2.JPG
281264-20180502_AV_Claeys-Bouuaert (2)-3
browse.jpg

Friteuse nodig voor evenementen?

Heb je binnenkort een evenement en ben je op zoek naar een grote friteuse? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor meer info over de prijs en waarborg, stuur een mailtje naar verhuursjb@outlook.com

Friteuse

Bekijk hier enkele foto's van onze toplokalen.

lokalen foto 8.jpg
lokalen foto 10.jpg
lokalen foto 11.jpg
lokalen foto 9.jpg
lokalen foto 7.jpg
lokalen foto 5.jpg
lokalen foto 3.jpg
lokalen foto 1.jpg
lokalen foto 6.jpg
lokalen foto 2.jpg

Geïnteresseerd? Stuur zeker een mailtje naar verhuursjb@outlook.com

bottom of page