top of page

DE JOEL

Lees hier de laatste edities van onze JOEL

 'De JOEL'

Wat is dat nu eigenlijk 'een JOEL'?

De JOEL is een boekje dat je een beetje kunt vergelijken met een tijdschrift of een krant, maar dan enkel met zaken erin met betrekking tot onze Chiro. Het boekje is een uitgave van Chiro OLV en Chiro SJB samen en bestaat al meer dan 45 jaar.

 

Waarvoor staat 'JOEL'?

'JOEL' staat voor 'Jeugd, Ouders En Leiding'. Met andere woorden: er is voor elk wat wils!

 

In de JOEL kun je als ouder belangrijke informatie terug vinden. Zo lees je bijvoorbeeld wanneer we op kamp gaan en wat je kind daarvoor moet meenemen of wanneer er wel en geen Chiro is. Je kunt er natuurlijk ook de artikels lezen die de leiders hebben geschreven voor de leden of lezen hoe bepaalde evenementen en uitstappen zijn verlopen. Ook kunnen leden van de jongste afdelingen zicht uitleven op de spelletjespagina en kun je als ouder lid genieten van grappige look à likes, onze 'Dist je watjes' lezen en lachen met de moppen op de Teenpage. Op het einde van elke JOEL kun je ook de gegevens van de leiding terugvinden. 

Wanneer krijg ik een JOEL?

De JOEL komt 4x per jaar uit en wordt telkens op een zondag uitgedeeld.

 

De eerste JOEL is de 'Info JOEL' en komt uit het eerste weekend van oktober, tijdens onze jaarlijkse startdag. Nadien komt net voor de Kerstvakantie de 'Kerst JOEL' uit en net voor de Paasvakantie, de derde editie, de 'Paas Joel'. Als laatste heb je de 'Kamp JOEL', die de laatste Chiro-zondag, tijdens de kampinschrijvingen wordt uitgedeeld.

Hoe krijg ik een JOEL?

De JOEL wordt telkens aan de leden meegegeven op het moment van uitgave (zie hierboven). Heb je meer dan 1 kind in onze Chiro? Dan krijgt telkens het oudste kind een JOEL mee naar huis.

Was je niet aanwezig op het moment dat de JOEL werd uitgedeeld? Dan kan je de week nadien gewoon een exemplaar vragen aan de leiding.

De JOEL wordt ook steeds op onze website geplaatst, zodat je hem ook online (en in kleur) kunt lezen!

Paasjoel 2016

Lees hier de Paasjoel

2024

Lees hier de Infojoel

2023 - 2024

Lees hier de Kampjoel

2023

Lees hier de Kerstjoel

2023

Kampjoel 2018
Infojoel 2018
Paasjoel 2018
Kerstjoel 2019
bottom of page